BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi distribuerar designprodukter som passar i pappers- och presenthandeln.
Våra kunder är bl a bokhandlare, designbutiker, museishoppar, serie- och leksaksbutiker. Vill du bli återförsäljare så kontakta oss så går vi igenom vad som skulle passa din verksamhet.

Varumärken och produkter kan ni se hos oss i vår butik.
Boka gärna ett möte hos oss i Gamla Stan i Stockholm eller träffa oss på Formex.

Vi arbetar med produktutveckling tillsammans med olika konstnärer.
Kontakta oss för mer information.
email: info (at) artandoffice.se

 

Tintin©/Moulinsart™
Tintin-konceptet kan fylla en hel butik. Pappersvaror, kläder, samlarprodukter, böcker, spel, klockor och väskor.
Inget varumärke som vi arbetat med har fått så stort intresse.
Sedan vi tog in de första samlarfigurerna på 90-talet har allt färgats av Tintin. Dessa produkter har alltid varit av bästa kvalité och underbar design. Tintin är stort internationellt varumärke som sprider glädje. De flesta produkterna är inte leksaker utan vänder sig till lekfulla människor i alla åldrar.


Paperways
Från koreanska Pansydaisy kommer miljövänliga skrivböcker, planeringskalendrar och notisblock i nydesignad retrostil. De olika rutningarna och randningarna måste testas. Skrivböckerna och blocken i fina färger är en fröjd att titta på. En ny produkt som direkt blivit en bestseller i vår butik.

Art&Office
I vår första egna kontorskollektion pryds produkterna med motiv skapade av serietecknaren Ola Skogäng. Stockholm framträder i ett magiskt ljus i hans bilder.

Vespa/Forme
Italiens stora nationalsymbol Vespa är mer än ett fordon. Det är en livsstil. Från Forme kommer allt man behöver som Vespa-älskare. Väskor, muggar, pennor, modeller pussel tröjor nyckelringar och mycket mycket mer.

MOOMIN/Feelis Helsinki
Lampskulpturer från Helsingfors med ett varmt ljus ger hemtrevnad och påminner oss om att fortsätta drömma och fylla dagen med nyfikenhet och upptäcka det okända. Lamporna är kvalitetsprodukter framtagen av Harri Koskinen för Feelis i Helsingfors och distribueras av oss i Sverige.

PROFILPRODUKTER
Tillsammans med Paperways tar vi fram unika kollektioner efter önskemål.